Description
Din aceste motive, Masini nu este doar un amestec, ci reprezintă cu adevărat o lume a sa: o lume a celei mai bune calități în ceașcă, o lume a experiențelor senzoriale, care îmbunătățește imaginea barului de espresso. Miscela Masini este un espresso care se califică drept Espresso Italian Certificat. Produs cu cele mai prețioase boabe de cafea Arabica și Robusta, oferă un espresso delicat și aromat, dar în același timp plin și cu aromă de ciocolată, având o cremă catifelată și note de fructe și flori.
Ca un amestec premium de la Essse Caffè, Miscela Masini dispune de o linie proprie de merchandising creată special. Această linie îți permite să îți personalizezi complet locația cu un logo care simbolizează excelența: cești de cafea și espresso, lapteiere, zaharnice pentru mese și pentru bar, suporturi pentru șervețele și șervețele, șorțuri și alte articole
Miscela Masini are o istorie lungă ce se întinde pe două generații și beneficiază de experiența unei familii dedicate artei preparării cafelei, alături de mulți profesioniști experimentați care au contribuit la formarea istoriei acestui sector. Astăzi, Miscela Masini este bijuteria Essse Caffè, dar succesul său este rezultatul a mai bine de 70 de ani de angajament și dedicație.**
CREAREA MISCELA MASINI
Miscela Masini s-a născut în 1952 dintr-o idee a lui Giampiero Segafredo și din mâinile pricepute ale prăjitorului de cafea Berto. Acest amestec prețios a fost planificat și realizat special pentru a sărbători inaugurarea a două locații importante din centrul Bolognei, care, în mod potrivit, aparțineau domnului Masini.
RELANSAREA MISCELA MASINI DE CĂTRE ESSSE CAFFÈ
În 1979, la aproape 30 de ani distanță, Francesco Segafredo, fiul lui Giampiero, a avut ideea de a recrea Miscela Masini pentru nou-înființata Essse Caffè. Pentru a face acest lucru, l-a căutat pe Berto, prăjitorul de cafea care lucra pentru Giampiero, un om cu mare experiență și sensibilitate, care l-a ajutat pe Francesco să recreeze acest amestec special. Într-adevăr, Berto i-a dezvăluit lui Francesco secretele care dau viață acestui produs excelent. Odată ce Miscela Masini original a fost recreat, și cu ajutorul colaborării cu Universitatea din Bologna, acest amestec a fost obținut, fiind excelent nu doar pentru caracteristicile organoleptice, ci și pentru continuitatea procesului.
.
PRĂJIRE : Medie
Aroma:4/5
Formă:4/5
Persistență:4/5
Aciditate:3/5